Pile Unghii

Pile unghii din sticlă


Dodana Mag distribuie pile unghii din sticla produse de Blazek Glass


 

 


     Pilele Blazek Glass sunt brevetate în mai multe țări și, deși există produse ale altor companii de pe piață, Blazek Glass a fost prima din lume care a început să producă și să furnizeze acele pile atât pe piețele interne cât și pe cele externe.  Pila de unghii din sticlă a devenit foarte repede un produs interesant din punct de vedere comercial și a fost și este imitată de mulți producători, atât din Boemia cțt și din străinătate. Cu toate acestea, unele falsuri sunt produse cu ajutorul unei tehnologii diferite, astfel își pierd atât calitățile utile cât și estetice care sunt tipice pentru pila Blazek din sticlă originală.

 

     In anul 1997, Blažek Glass Co., a produs prima pilă de unghii din sticlă din lume. A atras imediat atenția atât a utilizatorilor cțt și a experților. În anul 1998, a primit cel mai mare premiu la Siliciu Bohemica - expoziție de crital de aur. Au urmat apoi multe alte premii importante din toată lumea.

      În prezent Blažek Glass Co. își furnizează propriile pile de unghii din sticlă în o gamă largă de dimensiuni și decorațiuni pretutindeni în lume. Printre alții, clienții lor sunt cele mai importante companii de cosmetice.


Tipuri de bază de pile de unghii

 

     Blažek Glass Co. produce pile de unghii în mai multe mărimi și forme. Forma și mărimea determină aplicarea pilei. În timp ce pilele de 80 și 90 mm sunt convenabile mai ales pentru călătorii sau ca accesoriu de geantă de mână pentru doamne, dimensiunea de 140 mm este bună pentru îngrijirea de zi cu zi a unghiilor. Pilele de unghii din sticlă de 200 mm lungime sunt utilizate în special pentru aplicații profesionale în studiourile de unghii și studiouri de frumusețe sau pentru îngrijirea unghiilor de la picioare. Pilele de 200 mm pe 250 mm lungime din sticlă profilată sunt bune pentru eliminarea pielii cornoase de la călcâie sau de pe tălpile piciorului.

 

Pilele de unghii sunt produse în versiuni uni și bilaterale.

Forma precisă, dimensiunea și tipul pilei este determinată printr-un cod având forma a / b / c / d /.

 

Litera a specifică forma pilei:

  • Nr. 1 formă rotundă pe ambele părți

  • Nr. 2 formă rotundă pe o parte, ascuțită pe cealaltă

Litera b specifică lungimea pilei în mm, de exemplu 70, 80, 90, 140, 200, 250 mm.

Litera c arată grosimea în mm, adică 2 sau 3 mm.

Litera d spune dacă pila este unilaterală sau bilaterală și dacă are dispozitiv de prindere sau nu:

  • Nr. 1 pilă unilaterală fără dispozitiv de prindere

  • Nr. 2 pilă bilaterală fără dispozitiv de prindere

  • Nr. 3 pilă unilaterală cu dispozitiv de prindere

  • Nr. 4 pilă bilaterală cu dispozitiv de prindere


Modele de pile de unghii


Pile pictate

 

 

Pile cu motive folcloricePile cu dispozitiv gravat de prindereSemne zodiacalePile coloratePile de unghii cu logoPile de unghii cu cristal SwarovskiPile cu cristale Swarovski pe mânere coloratePile făcute din sticlă coloratăPile de unghii din titanPile de unghii făcute prin tăierePilă de unghii arcuităBețișoare pentru manichiurăPilă pentru pielea cornoasăPile de unghii pentru animaleAmbalarea pilei